Facebook випустив браузерну версію Messenger

Facebook випустив браузерну версію Messenger

15:21,
9 Квітня 2015
2904

Facebook випустив браузерну версію Messenger

15:21,
9 Квітня 2015
2904
Facebook випустив браузерну версію Messenger
Facebook випустив браузерну версію Messenger
Автори:
Соціальна мережа Facebook запустила окремий сайт Messenger.com. Раніше діяв лише мобільний додаток Messenger.

Як пише thenextweb, таким чином Facebook готує своїх користувачів до виходу Messenger Business. Ця функція забезпечить можливість вести прямий чат з компаніями стосовно продуктів, покупок та доставки товарів.

Веб-версія Messenger зараз доступна лише англійською мовою, проте невдовзі має бути реалізована підтримка інших мов.

Скористатися Messenger.com можна, залогінившись  зі свого Facebook-аккаунту. Браузер на весь екран показує чати користувача. Месенджер став більш візуально привабливим, зазначає Thenextweb.

З його допомогою можна спілкуватися, ділитися фотографіями, здійснювати телефонні та відеодзвінки (для цього у верхньому правому кутку меню передбачені спеціальні кнопки). У верхньому лівому кутку розміщена кнопка налаштувань.

Поки що незрозумілі остаточні плани Facebook стосовно Messenger.com. Проте зрозуміло, пише Thenextweb, що соцмережа планує розвивати його окремо як повноцінну платформу для спілкування та соціальної комерції.

Нагадаємо, нещодавно випадково стало відомо, що Facebook працює над сервісом голосових дзвінків, що автоматично відсіюватиме спам.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
thenextweb.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду