Twitter перетворив функцію «Обране» у ретвіти

Twitter перетворив функцію «Обране» у ретвіти

00:00,
18 Серпня 2014
1989

Twitter перетворив функцію «Обране» у ретвіти

00:00,
18 Серпня 2014
1989
Twitter перетворив функцію «Обране» у ретвіти
Twitter перетворив функцію «Обране» у ретвіти
Велика кількість користувачів Twitter повідомляють, що бачать «обране» інших людей у своєму таймлайні, разом із твітами та ретвітами, пише The Next Web.

Крім цього, сервіс повідомляє користувачів про нові підписки їхніх «друзів». Багатьох людей таке нововведення обурило.

Twitter filling my feed with stuff I didn't ask for - stuff other people follow and fav. pic.twitter.com/IVOViGF1QW

— Peter Kafka (@pkafka) August 17, 2014

Ooh now twitter inserting selected "[person you follow] faved" tweets into main timeline pic.twitter.com/zDhrNseNGs

— Hunter Walk (@hunterwalk) August 16, 2014

Як пише The Next Web, ретвіти є ключовою частиною Twitter. За допомогою цієї функції користувачі поширюють повідомлення, які, на їхню думку, можуть бути цікавими для інших. Натомість функція «додати до обраного» переважно слугує для того,щоб зберегти лінк, аби почитати потім або висловити комусь вдячність та ін.. «Обране» вважається більш приватною активністю, проте її можна відстежити, зайшовши на профіль користувача.

Компанія Twitter поки що не коментувала нового алгоритму.

Нагадаємо, що сервіс мікроблогів Twitter досить часто проводить подібні експерименти. У березні на деякий час було замінено кнопку «ретвіт» на «поділитися». Соцмережу почали активно критикувати за ймовірне бажання стати схожити на Facebook (де користувач бачить не всю стрічку новин). Однак компанія остаточної зміни не відбулося.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
thenextweb.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду