В Азейрбайджані незаконно використовують логотип Євробачення

00:00,
4 Листопада 2011
440

В Азейрбайджані незаконно використовують логотип Євробачення

00:00,
4 Листопада 2011
440
В Азейрбайджані незаконно використовують логотип Євробачення
Після перемоги Азербайджану на Євробаченні, місто заполонила продукція з логотипом конкурсу, що є власністю Європейського мовного союзу, і без його дозволу використання конкурсного логотипу є протизаконним.

Представники Європейського мовного союзу (EBU),  перебуваючи в столиці Азербайджану, провели моніторинг дотримання авторських прав на логотип конкурсу, і залишилися незадоволені.

Майки, сумки та інші дрібниці заполонили вулиці міста. Лого конкурсу є брендом асоціації телерадіомовників і жодна особа або організація не можуть використовувати його без дозволу.

Організатором пісенного конкурсу «Євробачення», який відбудеться у травні 2012 року, є Суспільне радіо та телебачення Азербайджану (ITV). Голова прес-служби ITV Таір Мамедов  повідомив, що знімальна група каналу планує зйомку незаконних місць продажу виробів з логотипом «Євробачення», і потім вимагатиме притягнення до відповідальності підприємців та накладення штрафів.

Суспільне телебачення Азербайджану здійснює мовлення з літа 2005 року.  Азербайджан не трансформував державне телебачення в суспільне і не ліквідував його - в країні було створене нове телебачення та радіо, які отримали статус "суспільного". Їх фінансування відбувається з державного бюджету. Таким чином, у уряду фактично з’явився ще один контрольованим ним  ресурс.

Джерело 1news.az

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
stv.mediasapiens
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду