Найбагатший бізнесмен Росії за версією Forbes виграв позов проти The Moscow Post

00:00,
2 Серпня 2011
1302

Найбагатший бізнесмен Росії за версією Forbes виграв позов проти The Moscow Post

00:00,
2 Серпня 2011
1302
Найбагатший бізнесмен Росії за версією Forbes виграв позов проти The Moscow Post
Арбітражний суд Москви 2 серпня задовольнив позов бізнесмена Володимира Лісіна, власника компанії НЛМК (Новолипецький металургійний комбінат), проти газети The Moscow Post, повідомляє офіційний сайт суду.  

Суд забов’язав The Moscow Post протягом найближчих 10 днів опублікувати спростування власної статті від лютого 2011 року.

 

У редакційній колонці під назвою «НЛМК загрожує журналістам» йшлося про те, що Новолипецький металургійний комбінат намагається тиснути на The Moscow Post. Претензії Лісіна стосувалися зокрема про тез про те, що «своїм залякуванням журналістів НЛМК порушує закон про ЗМІ».

 

У Арбітражному суді зазначили, що представники The Moscow Post на засідання суду не з’явилися. Оскільки Володимир Лісін не вимагав фінансової компенсації від видання, видання забов’язане сплатити лише державне мито у розмірі 12 тис. рублів.

 

Джерело Арбітражний суд Москви

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду