CNN відкидає звинувачення про співпрацю з терористами

00:00,
26 Березня 2012
1133

CNN відкидає звинувачення про співпрацю з терористами

00:00,
26 Березня 2012
1133
CNN відкидає звинувачення про співпрацю з терористами
Керівник CNN International Тоні Меддокс (Tony Maddox) назвав звинувачення сирійської влади «безглуздими» - про це йдеться у повідомленні на сайті CNN.

22-го березня сирійське державне телебачення сповістило, що журналісти CNN причетні до вибуху нафтопроводу у провінції Хомс. Обвинувачення було зроблено після того, як по сирійському каналу показали фільм CNN  «72 години під обстрілом» (72 Hours Under Fire). Фільм розповідає про складнощі, що виникали у журналістів під час висвітлення подій у Хомсі.

У програмі сирійського телебачення журналіст Рафік Лутф (Rafiq Lutf), представлений як член спільноти арабських журналістів в Америці, сказав в ефірі: «Хто стоїть за цією атакою? Це конкретна група. Що це за група? Нехай CNN відповість на це питання…Я гарантую, що вони спільники».

У передачі також було сказано, що сирійська влада має переконливі докази щодо співробітництва американських журналістів з терористами. Зокрема, сирійська влада стверджувала, що журналісти CNN потрапили на територію Сирії нелегально і разом з повстанцями влаштували вибух, щоб зняти його.    

25-го березня керівник CNN International Тоні Меддокс (Tony Maddox) назвав звинувачення «безглуздими». «Ми твердо наполягаємо на нашій  відмінній репортерській роботі у Сирії, - заявив він. – Шкода, що сирійські громадяни не змогли побачити документальний фільм без цих безглуздих коментарів».

Сирійська влада звинувачує в ангажованості і співпраці з терористами деякі інші ЗМІ, зокрема, телеканал «Аль-Джазіра».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
All things CNN
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду