Стрінгера RT Грехема Філліпса звільнили – ЗМІ

Стрінгера RT Грехема Філліпса звільнили – ЗМІ

00:00,
22 Травня 2014
1168

Стрінгера RT Грехема Філліпса звільнили – ЗМІ

00:00,
22 Травня 2014
1168
Стрінгера RT Грехема Філліпса звільнили – ЗМІ
Стрінгера RT Грехема Філліпса звільнили – ЗМІ
Британського журналіста Грехема Філліпса (Graham Phillips), який співпрацює із російським державним телеканалом Russia Today звільнили. Про це повідомляє сайт RT.

«Підтримка багато важить для мане. Я висловив свої думки українській владі. Вони не погодилися з дечим, але я вільний і зі мною все добре», - написав журналіст у своєму твіттері.

Він також запевнив, що йому не загрожує депортація, з ним добре поводилися, не застосовували силу, тож усе гаразд.

Журналіст також закликав звільнити його російських колег Олега Сидякіна та Марата Сайченка, яких раніше затримали за допомогу терористам.

20 травня російський телеканал Russia Today повідомив, що його стрингера, британського журналіста Грема Філліпса на Донеччині затримали та допитали українські військові. У прес-службі Національної гвардії України інформацію про захоплення пана Грема «Телекритиці» спростували.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
rt.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду