Facebook запустив іконки для позначення одностатевих шлюбів

00:00,
3 Липня 2012
1318

Facebook запустив іконки для позначення одностатевих шлюбів

00:00,
3 Липня 2012
1318
Facebook запустив іконки для позначення одностатевих шлюбів
Соціальна мережа ввела нові іконки для позначення одностатевого шлюбу – традиційне схематичне зображення чоловік-жінка у них замінили на схематичне зображення одностатєвої пари, пише Mashable.

Нова функція, на думку адміністрації Facebook, дозволяє одностатєвим парам відображати свій сімейний статус більш коректно.

Вперше на оновлення звернули увагу, коли один з засновників соцімережі Кріс Х’юз (Chris Hughes) повідомив у Facebook про шлюб із своїм партнером Шоном Елдріджем (Sean Eldridge). Інформація про шлюб була доповненя іконкою із схематичним зображенням двох чоловіків.

Марк Цукерберг був одним з більше ніж 1800 користувачів Facebook, котрі лайкнули пост про шлюб Х’юза і Елдріджа:

Facebook не вперше підтримує користувачів з нетрадиційною сексуальною орієнтацією, відзначає Mashable. У лютому минулого року соцмережа розширила спектр сімейних статусів у низці країн варіантами «громадянський союз» та «домашнє партнерство».

Крім того, Facebook був партнером організації Gay and Lesbian Alliance Against Defamation, GLAAD, разом з якою боровся проти утисків секс-меншин у соціальній мережі. За цю діяльність Facebook першою з соціальних мереж отримала нагороду GLAAD Media Award.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
MediaSapiens
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду