Ведучу «Коммерсантъ-FM» оштрафують за інформацію про продаж радіостанції

00:00,
5 Липня 2012
868

Ведучу «Коммерсантъ-FM» оштрафують за інформацію про продаж радіостанції

00:00,
5 Липня 2012
868
Ведучу «Коммерсантъ-FM» оштрафують за інформацію про продаж радіостанції
Перший заступник головного редактора «Коммерсантъ-FM» Олексій Воробйов спростував інформацію, озвучену під час прямого ефіру ведучою радіо Маргаритою Полянською, яку можна було б трактувати як інформацію про продаж радіо, пише «Маркер».

У «Вечорі з Маргаритою Полянською» ведуча задала вже екс-виконавчому директору  Business FM та «Объединенных медиа» Олегу Геніну питання про майбутнє радіостанції і натякнула на те, що «Коммерсант-FM» готується до продажу.

«За досвідом радіостанції «Коммерсант-FM» виникає питання: чи правда, що проводиться передпродажна підготовка холдингу, котра відбувається при зміні керівництва, топ-менеджменту?», – спитала у гостя вона.

Слова ведучої розповсюдилися у Twitter, де користувачі стали обговорювати продаж радіостанції «Коммерсантъ-FM».

«Гендиректор холдингу «Коммерсантъ» Дмитро Сергеєв неодноразово говорив, що радіостанція є для холдингу флагманським проектом, який не збиратимуться продавати», – заявив «Маркеру» перший заступник головного редатора «Коммерсант FM» Олексій Воробйов.

Він також підкреслив, що на Маргариту Полянську чекає штраф за некоректне висловлювання.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Moskva FM
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду