Німецький жіночий глянець Brigitte більше не хоче фотографувати звичайних жінок замість моделей

00:00,
5 Вересня 2012
1220

Німецький жіночий глянець Brigitte більше не хоче фотографувати звичайних жінок замість моделей

00:00,
5 Вересня 2012
1220
Німецький жіночий глянець Brigitte більше не хоче фотографувати звичайних жінок замість моделей
Реагуючи на скарги читачів щодо нереально гарних моделей на обкладинці, німецький Brigitte два роки тому відмовився від послуг останніх, і почав фотографувати звичайних жінок. Однак аудиторія так і залишилася незадоволеною, а продажі журналу не зросли.

Два роки топовий німецький жіночий глянець Brigitte не користувався послугами надмірно худих і нереально красивих (на думку жіночої читацької аудиторії) моделей.

Як відзначає Guardian, заява журналу про відмову від послуг моделей викликала у 2009 році справжній резонанс.

«Протягом багатьох років ми повинні були використовувати Photoshop, щоб «відгодувати» дівчат – особливо у зоні стегон та декольте», – розповідав тодішній головний редактор Brigitte Андреас Леберт (Andreas Lebert).

Журнал почав запрошувати на зйомки звичайних жінок – однак крок назустріч аудиторії жодним чином не привів до збільшення продажів видання.

При цьому, як відзначає керівництво Brigitte, робота з непрофесійними моделями триває значно довше, і матеріали номеру готуються повільніше.

Тепер журнал розмірковує надо поверненням до роботи з професійними моделями, розповідають редактори Brigitte Штефан Шефер (Stephan Schäfer) та Бріджит Хубер (Brigitte Huber).

Читачі Brigitte, зауважують редактори, так і не припинили жалітися на те, що звичайні жінки на сторінках журналу всеодно стрункі. Скаржиться жіноча аудиторія також і на те, що Brigitte продовжує публікувати дієти та поради для підтримання стрункої фігури.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Newsstand
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду