«Вулиця Сезам» образилася на передвиборче відео Барака Обами

00:00,
11 Жовтня 2012
2700

«Вулиця Сезам» образилася на передвиборче відео Барака Обами

00:00,
11 Жовтня 2012
2700
«Вулиця Сезам» образилася на передвиборче відео Барака Обами
Творці «Вулиці Сезам» не зрозуміли гумору виборчого штабу кандидата у президенти.

Некомерційна організація Sesame Workshop, яка випускає відому дитячу програму Sesame Street / «Вулиця Сезам» висловила претензії штабу Барака Обами за використання у його передвиборчому відео одного з персонажів шоу – Великого Птаха.

«Sesame Workshop є позапартійною, некомерційною організацією, яка не підтримує жодного з кандидатів і не бере участі у передвиборчих кампаніях», – цитує заяву Sesame Workshop телеканал CBS.

У відео штаб Обами іронізує над своїм конкурентом Міттом Ромні, який під час теледебатів 3 жовтня заявив, що має намір скоротити держфінансування американського громадського телебачення PBS. PBS випускає, зокрема, і «Вулицю Сезам».

Під час дебатів Ромні відзначив, що йому подобається як PBS так і Великий Птах, проте скорочення фінансування суспільного телебачення необхідні для зменшення дефіциту бюджету.

«Велика жовта загроза нашій економіці! Мітт Ромні знає, що проблема абсолютно не у Волл-Стріт, а у зовсім іншій вулиці – вулиці Сезам, – заявлено у відео, в якому також фігурують кадри із Великим Птахом. – Мітт Ромні: знищить наших ворогів, де б не було їхнє гніздо!»

Втім, керівник штабу Обами Джен Псакі (Jen Psaki) заявила, що скарга Sesame Workshop розглядатиметься і не залишиться без відповіді. Чи з’явиться відео на американських телеканалах після цих подій, поки що не відомо. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
CBS
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду