ms.detector.media
Юлія Поліковська
16.04.2024 09:15
Для українців запустили освітній відеопроєкт про психологічну стійкість
Для українців запустили освітній відеопроєкт про психологічну стійкість
Освітні відеоролики допоможуть зрозуміти, як долати стрес, поповнювати власні ресурси та розвивати стійкість.

Благодійний фонд UA Mental Help створив освітній відеопроєкт для підвищення психологічної стійкості українців. Ідеться про 16 освітніх відеороликів на теми стресу, психологічної стійкості, самооцінки, з порадами й стратегіями для підтримки психічного здоров’я. Про це фонд повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

Проєкт створено за сприяння Програми розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки уряду Данії. Організатори повідомили, що тематику роликів розробляли спільно з кваліфікованим психологом.

Зокрема, з відео можна дізнатися:

«Ми розуміємо, що багато людей стикаються зі стресом та психологічними труднощами, але можуть не мати можливості або бажання звертатися по психологічну допомогу напряму. Ці відео є спробою зробити психологічні знання та підтримку доступними для всіх, хто цього потребує», — зазначили в UA Mental Help.

Освітні відеоролики публікують на ютуб-каналі організації та в соціальних мережах. Їх також транслюватимуть у вагонах поїздів Intercity.

Нагадаємо, торік Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України підготувало перелік ресурсів, які пропонують українцям безкоштовну психологічну допомогу

Фото: ілюстративне / UA Mental Help

ms.detector.media