ms.detector.media
Валерія Буняк
09.04.2024 19:46
TikTok планує запустити новий застосунок для обміну світлинами
TikTok планує запустити новий застосунок для обміну світлинами
Останні кілька днів користувачі платформи отримують сповіщення про те, що вже опубліковані фото-дописи TikTok зʼявляться в новій програмі під назвою TikTok Notes.

Соціальна мережа TikTok працює над застосунком для обміну фотографіями, який може називатися TikTok Notes. Про це повідомляє TechCrunch.

Останні кілька днів користувачі платформи отримують сповіщення про нову програму. У повідомленнях ідеться про те, що вже опубліковані в TikTok фото-дописи з’являться в TikTok Notes. Проте користувачі мають змогу вимкнути це налаштування, щоб їхні публікації не потрапили до нового застосунку.

Looks like TikTok is launching a new app for photo posts called 'TikTok Notes'. pic.twitter.com/xTbgcGxJno

— Alex Friedman ???? (@heyalexfriedman) April 8, 2024

У коментарі TechCrunch представник TikTok підтвердив, що компанія працює над застосунком, який поки що недоступний: «У рамках нашої постійної відданості інноваціям у TikTok ми шукаємо способи надати нашій спільноті можливість створювати та ділитися своєю творчістю через фотографії та текст у спеціальному просторі для цих форматів».

Раніше TikTok дозволив додавати треки з відеороликів до плейлістів музичних стримінгових сервісів Apple Music, Spotify, Amazon Music. Функцію «Додати до музичного застосунку» розгорнули для користувачів у 163 країнах світу, у тому числі й в Україні.

Фото: застосунок TikTok / Getty Images

ms.detector.media