ms.detector.media
Юлія Поліковська
09.02.2024 14:35
Гра «Death From Above» про українські бойові дрони вийде наприкінці лютого
Гра «Death From Above» про українські бойові дрони вийде наприкінці лютого
Гра вийде напередодні другої річниці повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Повна версія гри «Death From Above», аркадного симулятора з управління дроном в умовах протидії ворожому військовому вторгненню, вийде на платформі Steam 22 лютого 2024 року. Дату виходу розробники приурочили до другої річниці російського повномасштабного вторгнення в Україну.

Розробники презентували новий трейлер версії 1.0 гри «Death From Above». Оновлення включає нові місії, завершений сюжет, новий ігровий режим, досягнення, локалізації та інші функції.

У грі користувач стає оператором дрона ЗСУ, що перебуває на окупованій території, тож має діяти в тилу ворога: виявляти і знищувати ворожу техніку, відновлювати зв'язок та повертати вкрадене обладнання тощо.

У дочасному доступі на платформі Steam гра перебувала дев’ять місяців та отримала 96% позитивних відгуків за цей період.

Особливістю «Death From Above» є її мовні локалізації: гра окрім української, англійської, французької мовних версій також матиме білоруську, грузинську та, що особливо цікаво,  кримськотатарську. У такий спосіб розробники нагадують користувачам, що до відстоювання суверенітету та кордонів України долучилися іноземні добровольці, і Крим у цьому має принципове значення.

Додамо, гру «Death From Above» розробила фінська студія Rockodile у співпраці з німецьким видавництвом Lesser Evil та українськими виробниками військового програмного забезпечення «Аеророзвідка» і «ГІС Арта».

Розробники заявили, що 30% прибутку від гри буде передано українським благодійним фондам, які беруть участь у проєкті «Армія дронів». Після компенсації витрат на розробку та випуск гри ця частка збільшиться до 70%. За період перебування гри в ранньому доступі розробники перерахували українським благодійним фондам понад 10 тисяч євро.

Нагадаємо, нещодавно компанія Sony заборонила російським користувачам платформи Steam активовувати її ігри.

Фото: комп'ютерна гра «Death From Above» / Steam

 

ms.detector.media