ms.detector.media
Юлія Поліковська
30.01.2024 09:15
Для пристроїв iOS випустили застосунок Arc Search, який поєднує браузер та пошуковик із ШІ
Для пристроїв iOS випустили застосунок Arc Search, який поєднує браузер та пошуковик із ШІ
В Arc Search на пошуковий запит користувач отримує добірку релевантних джерел, дібраних за допомогою ШІ.

Американська компанія The Browser Company, яка кілька років поспіль розробляє браузер Arc, випустила застосунок для iOS — Arc Search, який поєднує в собі можливості браузера та пошуковика з алгоритмами на основі штучного інтелекту. Про це повідомило The Verge.

Застосунок Arc Search використовує ШІ-алгоритми, щоб зробити пошук в інтернеті більш персоналізованим та ефективним. Для пошуку реалізували функцію «Browse for me». Тож у відповідь на текстовий або голосовий запит користувача не просто відображаються результати пошуку, а створюється окрема сторінка з добіркою проаналізованих за допомогою ШІ джерел, що містять релевантну інформацію.

При цьому в застосунку є можливість створювати нові сторінки пошуку. Це дає змогу формувати сторінки з результатами пошуку, розбиваючи їх на логічні розділи й додаючи власні нотатки. Користувач отримує більше контролю за впорядкуванням інформації, яку шукає.

У застосунку також можна налаштувати архівування вкладок через один день. Користувач може переглядати відкриті вкладки через перемикач вкладок на нижній панелі або провести пальцем і утримувати від лівого краю екрана.

Почати користуватися застосунком можна без створення облікового запису. Застосунок Arc Search доступний для завантаження на мобільні пристрої з iOS.

Фото: застосунок Arc Search / robots.net

ms.detector.media