ms.detector.media
Валерія Буняк
20.01.2024 13:49
Компанія SoftServe запустила платформу для гейміфікації донатів
Компанія SoftServe запустила платформу для гейміфікації донатів
Користувачі сервісу LightenUA можуть зануритися у віртуальну подорож метавсесвітом з кристалами, які можна обрати і в такий спосіб взяти участь у благодійній ініціативі для порятунку життів.

Українська IT-компанія SoftServe розробила інтерактивну платформу LightenUA, яка дозволяє надсилати благодійні внески в ігровому форматі. Про це повідомило видання Speka.

Користувачі сервісу можуть зануритися у віртуальну подорож метавсесвітом з кристалами, кожен з яких пропонує різні суперсили, на кшталт емоційної злагоди чи впевненості. Обираючи кристал, людина може «надіслати його Україні» та взяти участь у благодійній ініціативі для порятунку життів.

«LightenUA — це поєднання технологій, імерсивного досвіду та благодійності. Таким чином ми даємо можливість користувачам відчути себе в унікальній подорожі, у метавсесвіті. Така подача допомагає краще донести мету благодійних проєктів та залучити ще більше людей до них», — прокоментувала  R&D Product Manager компанії SoftServe Анна Шереметєва.

Перошою ціллю проєкту є збір 50 тисяч доларів на придбання 10 дефібриляторів для автомобілів швидкої допомоги на передовій. Його проводить благодійний фонд «Відкриті очі», який діє в рамках проєкту корпоративної ініціативи SoftServe Drive for Life.

Нагадаємо, нещодавно «Приватбанк» запустив у застосунку «Приват24» бета-версію нової послуги «Конверти», яка призначена для збору донатів та особистого накопичення коштів на важливі цілі. Послуга має на меті пришвидшити благодійні збори волонтерів.

Фото: платформа LightenUA

ms.detector.media