ms.detector.media
Юлія Поліковська
23.11.2023 12:45
На каналі «Рожева пранама» соліст Kalush ділитиметься езотеричними практиками
На каналі «Рожева пранама» соліст Kalush ділитиметься езотеричними практиками
Олег Псюк розповів, що позбувся залежностей завдяки прочитаному.

Олег Псюк, фронтмен гуртів Kalush і Kalush Orchestra, запустив ютуб-канал «Рожева пранама», на якому ділитиметься власним досвідом самовдосконалення і подолання залежностей після самостійного вивчення езотеричної, філософської, психологічної літератури.

У першому випуску «Любов і Еґо» репер розповів, що сім років тому познайомився з терміном «езотерика» і почав детально вивчати цю тему. За цей період, за його словами, у житті відбулися суттєві зміни.

Олег дотримується думки, що проявом божественної суті людини є любов, тим часом тілесні прояви его перешкоджають стати на шлях любові.

«Усі прояви его є нашими залежностями: алкоголь, наркотики, блуд, азартні ігри, ненависть, хтивість, заздрість, осудження», — вважає репер.

«У мене є список аскез, який кожного року збільшується. Я веду щоденник і помічаю, наскільки мої думки і світогляд від цього змінюються. Я вів максимально безпробудне життя, в якому встиг перепробувати дуже багато речей, які не варто пробувати. Серед речей, які я кинув, різні токсичні речовини, які приносять тимчасове задоволення. Я уже майже п’ять років не п’ю жодної краплі алкоголю», — розповів Олег Псюк.

За словами фронтмена гурту Kalush, після того, як він позбувся залежностей, його оточення змінилося.

Фото: ютуб-канал «Рожева пранама»


 

ms.detector.media