ms.detector.media
Юлія Поліковська
24.07.2023 16:15
Видання Insider повідомило, як використовуватиме інструменти ШІ
Видання Insider повідомило, як використовуватиме інструменти ШІ
У редакції не застосовуватимуть ШІ для прямого цитування, перевірки фактів, створення оперативних новин та аналізу даних.

Виконавча редакторка Insider Джулі Герштейн надіслала співробітникам оновлену інформацію про те, як пілотна група новинної редакції використовуватиме штучний інтелект, повідомив Talkingbiznews.

Insider’s executive editor sent a note to staff today addressing how the newsroom’s pilot group is using AI pic.twitter.com/bJ7sKWt5Pq

— Max Tani (@maxwelltani) July 21, 2023

За її інформацією, протягом шести тижнів пілотна група тестуватиме підказки для виконання визначених завдань за допомогою ШІ-інструментів. Учасників пілотної групи для цього поділили на чотири команди.

Так, одна команда тестуватиме підказки для штучного інтелекту для створення резюме. Група має розробити стандартизовані підказки для створення таких коротких підсумків. Якщо експеримент буде вдалим, напрацьовані підказки інтегрують на платформі з можливостями працевлаштування в Muse, а також почнуть застосовувати для генерування варіантів заголовків для текстів.

Друга група експериментуватиме із послугами швидкого та точного перекладу зі штучним інтелектом для:

Третя група займатиметься створенням рекомендацій для подальшого використання ШІ-інструментів у редакції, включаючи дослідження, редагування та вдосконалення текстів, а також створення презентацій.

Четверта група має протестувати застосування ШІ для підвищення продуктивності: визначити оптимальні підказки для ведення та узагальнення нотаток під час зустрічей, написання електронних листів, узагальнення відгуків.

Також Гершейн застерегла, у яких випадках ШІ-інструменти не слід використовувати:

Нагадаємо, раніше свої принципи застосування ШІ оприлюднило міжнародне агентство Reuters.

Фото: axelspringer

ms.detector.media