ms.detector.media
Юлія Поліковська
21.06.2023 15:15
Для вчителів запровадили онлайн-курс з розвитку цифрових навичок
Для вчителів запровадили онлайн-курс з розвитку цифрових навичок
Учасники зможуть отримати сертифікат на 30 годин про підвищення кваліфікації.

Для освітян запровадили базовий онлайн-курс з розвитку цифрових навичок «Учителі в курсі». Пройти його можна на порталі онлайн-освіти EdEra безкоштовно.

Курс має на меті допомогти педагогам опанувати цифрові технології для оптимізації навчального процесу. Його створювали вчителі-практики та експерти з різних галузей: Оксана Пасічник, Алла Ворожбит, Тетяна Ткаченко, Тетяна Харламова, Ірина Сокол, Олександр Думишинець, Юрій Гайдученко, Людмила Булигіна та Катерина Антоненко.

Курс складається з 13 модулів. Опановуючи їх, слухачі дізнаються:

В учасників буде можливість отримати сертифікат на 30 годин про підвищення кваліфікації, а також доступ до корисних посилань для підготовки навчальних матеріалів.

Цей курс створили у межах проєкту «Навчаємось разом» за фінансової підтримки Європейського Союзу й Міністерства закордонних справ Фінляндії та підтримки Міністерства освіти і науки України.

Нагадаємо, раніше проєкт «Навчаємось разом» спільно зі студією онлайн-освіти EdEra запустили безкоштовний онлайн-курс про психосоціальну підтримку педагогів і дітей «Школа стійкості», що має допомогти вчителям у нинішніх реаліях створювати й підтримувати комфортне освітнє середовище.

Фото: EdEra / фейсбук

ms.detector.media