ms.detector.media
Юлія Поліковська
24.05.2023 16:33
Чатбот зі штучним інтелектом ChatGPT інтегрували з пошуковиком Bing
Чатбот зі штучним інтелектом ChatGPT інтегрували з пошуковиком Bing
Користувачі чатбота зможуть отримувати найновішу інформацію з інтернету.

Компанія Microsoft надала доступ чатботу зі штучним інтелектом ChatGPT до її пошукової системи Bing, що дасть змогу чату опрацьовувати актуальну інформацію з інтернету, повідомив Reuters.

Передбачається, що ця інтеграція допоможе користувачам ChatGPT отримувати найновішу інформацію, адже чатбот навчався лише на даних до 20 вересня 2021 року.

«Основою нашого прогресу з новим Bing є фантастичне партнерство з OpenAI. Тепер у ChatGPT буде вбудована пошукова система світового класу, яка надаватиме більш своєчасні та актуальні відповіді», — повідомив у своєму блозі Юсуф Мехді, голова відділу споживчого маркетингу Microsoft.

Із вівторка, 23 травня, Bing став частиною платної версії ChatGPT Plus, а пізніше пошуковик впровадять й у безкоштовну версію чатбота.

Microsoft є найбільшим інвестором і ключовим партнером компанії-розробниці ChatGPT — OpenAI. Завдяки цьому Microsoft має перевагу в перегонах за впровадження штучного інтелекту в більшу кількість продуктів.

Очікується, що у червні Microsoft представить віртуального помічника зі штучним інтелектом Windows Copilot, інтегрованого в операційну систему Windows 11. Сервіс буде розташований на бічній панелі екрана. Віртуальний помічник допомагатиме редагувати, узагальнювати і пояснювати тексти.

Нагадаємо, нещодавно Microsoft випустила оновлену версію чатбота Bing, яка дає змогу ставити запитання про зображення. Відповіді також передбачають мультимедійність — чатбот може відповідно до запиту надавати фото, діаграми, графіки або відео.

Фото: Unsplash

ms.detector.media