ms.detector.media
Валерія Буняк
13.05.2023 12:50
Новою гендиректоркою Twitter стала колишня керівниця відділу глобальної реклами NBCUniversal Лінда Яккаріно
Новою гендиректоркою Twitter стала колишня керівниця відділу глобальної реклами NBCUniversal Лінда Яккаріно
Ілон Маск: Лінда зосереджуватиметься насамперед на бізнес-операціях, тоді як я зосереджусь на дизайні продукту та нових технологіях.

Екскерівниця відділу глобальної реклами та партнерства в NBCUniversal Лінда Яккаріно обійняла посаду гендиректорки Twitter. Про це написало видання Reuters із посиланням на повідомлення бізнесмена Ілона Маска в соцмережі.

«Я радий вітати Лінду Яккаріно як нову генеральну директорку Twitter! Лінда зосереджуватиметься насамперед на бізнес-операціях, тоді як я зосереджусь на дизайні продукту та нових технологіях», — написав Маск. 

I am excited to welcome Linda Yaccarino as the new CEO of Twitter!@LindaYacc will focus primarily on business operations, while I focus on product design & new technology.

Looking forward to working with Linda to transform this platform into X, the everything app. https://t.co/TiSJtTWuky

— Elon Musk (@elonmusk) May 12, 2023

За його словами, Яккаріно допоможе створити «додаток для всього».

У Reuters припускають, що вибір Маском «ветерана реклами» свідчить про те, що цифрова реклама й надалі залишатиметься основним джерелом бізнесу Twitter.

Як сказав у минулому керівник рекламної галузі та генеральний директор маркетингової консалтингової компанії AJL Advisory Лу Паскаліс, під керівництвом Лінди Яккаріно траєкторія Twitter «миттєво зміниться на 180 градусів».

«Я думаю, що (Яккаріно. — Ред.) піднялася на кожну гору, на яку могла, в NBCU, і зробила це бездоганно. І немає більшого виклику, ніж навести порядок у Twitter», — цитує Паскаліса Reuters.

Нагадаємо, раніше Ілон Маск повідомив про те, що інший гендиректор обійме цю посаду приблизно через шість тижнів.

Минулого місяця Лінда Яккаріно була присутня на пресконференції мільярдера, закликала аудиторію вітати його оплесками і заявила, що їй подобається його ділова етика.

У NBCUniversal вона працювала протягом 10 років. Спеціалізується на доборі найефективніших способів застосування реклами.

NBCUniversal нещодавно відновив партнерство із соцмережею, щоб розмістити відео з Олімпіади 2024 року в твіттері.

У квітні оглядачка Time Кара Свішер назвала Ілона Маска «протилежністю прогресу» після придбання Twitter.

Фото: Alex Martinez / NBCUniversal

ms.detector.media