ms.detector.media
Валерія Буняк
01.04.2023 12:00
Освітні серіали для державних службовців з'являться на платформі «Дія.Цифрова освіта»
Освітні серіали для державних службовців з'являться на платформі «Дія.Цифрова освіта»
Серіали про взаємодію в команді та поведінку в складних ситуаціях презентують онлайн вже 5 квітня.

Національне агентство України з питань державної служби (НАДС) запускає три нові освітні серіали на платформі «Дія.Цифрова освіта» про ефективну взаємодію в команді та розуміння кризових ситуацій. Про це повідомила пресслужба Мінцифри.

Серіали містять інформацію про те, як:

Онлайн-презентація освітніх серіалів відбудеться вже 5 квітня об 11:00 на сторінках НАДС, Програми розвитку ООН в Україні, «Дія.Цифрова освіта» та на Мінцифрі.

Нагадаємо, нещодавно Міністерство цифровоої трансформації запустило новий освітній курс «Як відкриті дані допомагають українцям під час війни» на платформі «Дія.Відкриті дані». Курс складається із 11 освітніх відео, записаних із телеведучим Анатолієм Анатолічем. Слухачі курсу зокрема дізнаються, як шукати відкриті дані, актуальні під час війни; як уберегтися від інформаційно-психологічних операцій; як самостійно перевіряти інформацію та де читати достовірні новини.

Раніше студенти молодіжної програми Upshift від ЮНІСЕФ створили безкоштовний освітній серіал про фінансову грамотність та принципи працевлаштування для платформи «Дія.Цифрова освіта».

Серіал містить 5 епізодів, кожен з яких триває до 20 хвилин. Серед головних тем — пошук роботи, персональний бюджет, інфляція, депозити тощо. 

Фото: «Дія.Цифрова освіта» 

ms.detector.media