ms.detector.media
Юлія Поліковська
28.03.2023 18:20
В Україні проведуть командну онлайн-вікторину для підтримки підрозділу ЗСУ
В Україні проведуть командну онлайн-вікторину для підтримки підрозділу ЗСУ
Зібрані кошти підуть на потреби 15-ї бригади артилерійської розвідки.

Організатори Mind Game анонсували проведення всеукраїнського змагання у форматі онлайн-вікторини. Захід запланований на 1 квітня.

«Запрошуємо вас класно провести час з MindGame і тим самим допомогти нашим воїнам швидше і ефективніше нищити р**ню! Ми створили веселу інтелектуально-розважальну онлайн-гру, яка складається з цікавих запитань з усіх можливих галузей знань. Питання на логіку, кмітливість, знання з школи, книг, фільмів, історичних подій, реклам та будь-чого, що існує!»  зазначили організатори.

Оскільки завершити минурочіний сезон змагань Mind Game не вдалося через повномасштабне вторгнення Росії в Україну, організатори мають у своєму розпорядженні грошовий приз у 65 тисяч гривень. За задумом, реєстраційні внески команд-учасниць додадуть до цієї суми. Усі кошти будуть передані для забезпечення потреб 15-ої бригади артилерійської розвідки ЗСУ.

Відповідно до правил гри, команди можуть налічувати від чотирьох до десяти учасників. Зазвичай, змагання триває 2,5-3 години. Зареєструватися для участі можна за посиланням.

Нагадаємо, в Україні запустили сайт, де віртуально продають російські міста.Кошти з продажу кожного міста відраховуються для допомоги ЗСУ та постраждалим у війні.

Фото: Mindgame.ua

ms.detector.media