ms.detector.media
Юлія Поліковська
24.03.2023 14:42
Оновлений WhatsApp пристосували для групових відеодзвінків
Оновлений WhatsApp пристосували для групових відеодзвінків
Завдяки новим можливостям застосунок конкуруватиме із Zoom.

Компанія Meta представила оновлену версію застосунку WhatsApp для користувачів Windows на комп'ютерах та планшетах, яка підтримує функцію групових аудіоконференцій та відеозвінків. Про це повідомили у корпоративному блозі.

Оновлена десктопна версія WhatsApp дозволяє здійснювати відеодзвінки з максимальною кількістю учасників до восьми осіб, для аудіоконференцій максимальну кількість учасників розширили до 32-ох. Представники компанії заявили, що планують і далі збільшувати ці ліміти.

Також у застосунку оновили синхронізацію між пристроями, і додали наскрізне шифрування повідомлень. Це означає, що особисті повідомлення, фотографії, відео, голосові нотатки та дзвінки будуть доступні лише тому, хто їх створює та адресату.

У компанії запевнили, що оновлена версія застосунку має не лише розширені функції для дзвінків, але й загалом виконватиме усі функції швидше.

Завантажити нову програму WhatsApp для Windows можна у Microsoft Store.

Нагадаємо, на початку березня компанія WhatsApp гарантувала, що інформуватиме користувачів про усі оновлення з дотриманням встановлених у Євросоюзі правил. Зокрема, споживачі зможуть відмовлятися від оновлень, а не приймати їх автоматично.

Фото: blog.whatsapp.com

ms.detector.media