ms.detector.media
Юлія Поліковська
23.03.2023 14:47
У вільному доступі з’явилася стрічка про інтернаціональних легіонерів ЗСУ
У вільному доступі з’явилася стрічка про інтернаціональних легіонерів ЗСУ
Фільм про добровольців з різних куточків світу виклали на YouTube.

Про іноземців, які добровільно долучилися до захисту суверенітету України з початку повномасштабного вторгнення військ РФ зняли документальну стрічку «Інтернаціональний Легіон. Воля без кордонів». Її створила команда інтернет-видання online.ua за сприяння Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

«Документальний фільм про добровольців з усього світу, які після 24.02.2022 вступили до лав Збройних Сил України, з’явився у вільному доступі. — зазначено у повідомленні ГУР Міноборони — ..Хто ці гідні люди? Яка їхня мотивація? Як вони воюють і що відчувають? Про все це у фільмі «Інтернаціональний легіон. Воля без кордонів».

У фільмі глядачі з перших уст почують, як і чому іноземці зробили вибір стати на захист України та приєднатися до ЗСУ. Про це, зокрема, розповідають бійці інтернаціонального легіону шотландець Гаррі, грек Пен, бразилець Макс, поляк Міхал.

Документальну стрічку для перегляду виклали на YouTube українською та англійською мовами.

Додамо, у публікації «Як російська пропаганда конструює альтернативну реальність у Східній Європі» зібрані найпоширеніші за кордоном меседжі російської пропаганди щодо України.

Фото: Online.ua

ms.detector.media