ms.detector.media
Юлія Поліковська
21.03.2023 17:50
У Duolingo створюють застосунок, який навчатиме музиці
У Duolingo створюють застосунок, який навчатиме музиці
Компанія диверсифікує напрямки діяльності.

У компанії Duolingo, яка володіє популярним застосунком для вивчення мов, почали працювати над додатком з опанування музики. Про це повідомило видання Tech Crunch.

Журналісти виявили, що компанія шукає музичного педагога, який володіє відповідними теоретичними знаннями та має практичний досвід викладання. Вакансія розміщена на сайті Duolingo. Власне, з її опису стало зрозуміло, що у компанії створена невелика команда для нового застосунку.

Також зазначено, що користувачі нового застосунку зможуть освоювати основні поняття теорії музики за допомогою популярних пісень і у взаємодії з викладачами.

Раніше компанія уже запрошувала позаштатного консультанта з музичних творів і навчальних програм, проте цю вакансію уже закрили.

Автори публікації припускають, що у такий спосіб компанії Duolingo проводить диверсифікацію, щоб продовжити зростати у майбутньому.

Застосунком Duolingo для вивчення мов користуються близько 500 мільйонів людей. Відповідно до останніх квартальних звітів, минулого року компанії вдалося подвоїти платну базу користувачів. Її загальний дохід у 2022 році також майже подвоївся і сягнув 369,5 мільйона доларів.

Нагадаємо, українська мова стала трендом року на Duolingo.

Фото: Duolingo

ms.detector.media