ms.detector.media
Валерія Буняк
20.03.2023 19:47
У Twitter з'явиться оновлення, що віддаватиме перевагу відповідям на твіти від підписаних і верифікованих користувачів
У Twitter з'явиться оновлення, що віддаватиме перевагу відповідям на твіти від підписаних і верифікованих користувачів
Як відомо, з 20 березня користувачам Twitter потрібно буде платити за використання двофакторної автентифікації у мережі.

Невдовзі Twitter пріоритезує відповіді на дописи відповідно до того, чи користувач верифікував свій акаунт або ж є у ваших підписках. Про це заявив власник мережі Ілон Маск, пише Gadgets Now.

«Найближчими тижнями Twitter віддаватиме пріоритет відповідям: 1. Людей, на яких ви підписалися 2. Перевіреним обліковим записам 3. Неперевіреним обліковим записам», — написав бізнесмен на платформі.

In the coming weeks, Twitter will prioritize replies by:

1. People you follow
2. Verified accounts
3. Unverified accounts

Verified accounts are 1000X harder to game by bot & troll armies.

There is great wisdom to the old saying: “You get what you pay for.”

— Elon Musk (@elonmusk) March 18, 2023

Спершу у відповідях з'являтимуться люди, яких ви знаєте та на яких підписалися. Згодом можна буде побачити зворотній зв'язок від підтверджених облікових записів, тобто тих, хто заплатив за Twitter Blue, а в останню чергу мережа покаже акаунти без верифікації.

«Верифіковані облікові записи в 1000 разів важче обіграти арміям ботів і тролів. Є велика мудрість у старій приказці: "Ви отримуєте те, за що платите"», — додав Маск.

Нагадаємо, з 20 березня користувачам Twitter потрібно буде платити за використання двофакторної автентифікації у мережі. У компанії радять стати користувачами Twitter Blue або ж перевести свій обліковий запис на використання надійнішої програми автентифікації чи фізичного ключа безпеки.

Як відомо, синя галочка у мережі подорожчала до 11 доларів на місяць для користувачів iOS. Для всіх інших позначка верифікації обійдеться лише у 8 доларів.

Фото: Brett Jordan / Unsplash

ms.detector.media