ms.detector.media
Валерія Буняк
20.03.2023 17:26
Асоціація IT Ukraine запускає подкаст «Відверто про IT»
Асоціація IT Ukraine запускає подкаст «Відверто про IT»
Ведучий подкасту Дмитро Мельникович спілкуватиметься з фахівцями IT-сфери на теми успіхів та невдач в IT, балансу між віртуальним та реальним життям тощо.

Українська Асоціація IT Ukraine запускає перший подкаст «Відверто про IT» про «тих, хто робить технологічні зміни в Україні».

«Коли говорять про IT, то не всі розуміють, про що це насправді. Часто люди згадують лише про великий бізнес, шалений успіх та віддалену роботу. Але ми хочемо розвіяти ці стереотипи про айтівців, адже вони представляють нову креативну економіку країни, та їх приклад дійсно надихає. "Відверто про IT" — це про людей, які йшли тернистим шляхом до успіху. Це проєкт про те, як не здаватись і де шукати мотивацію на прикладі людей, які сьогодні є обличчям українського IT», — сказала керівниця проєкту, заступниця виконавчого директора Асоціації Вікторія Федоренко. 

Як зазначили автори проєкту, десять головних виконавчих директорів компаній та tech-стартапів розкажуть про IT-сферу та власний шлях до лідера команди.

Ведучий подкасту Дмитро Мельникович, віцепрезидент з PR-питань Асоціації IT Ukraine та експерт з персонального брендингу, спілкуватиметься з фахівцями на теми успіхів та невдач в IT, балансу між віртуальним та реальним життям тощо.

Випуски подкасту виходитимуть двічі на місяць. Проєкт невдовзі буде доступний на майданчиках Urban Space Radio, а також на Youtube-каналі Асоціації IT Ukraine.

Нагадаємо, у лютому студія Knife! Films випустила новий документальний фільм «Історії українського IT». 

Раніше парламент ухвалив законопроєкт для розвитку міжнародного ІТ-бізнесу в Україні. Ухвалення законопроєкту має значно полегшити життя електронним резидентам України. Зокрема, документ передбачає такі можливості: реєстрація ФОП 3 групи через мобільний застосунок без фізичної присутності на території країни; відкриття банківського рахунку для підприємницької діяльності онлайн; автоматичзована сплата єдиного податку у розмірі 5% від суми доходу.

Фото: скриншот з анонсу Асоціації IT Ukraine

ms.detector.media