ms.detector.media
Юлія Поліковська
17.03.2023 15:17
У Tinder додали відкриті стосунки
У Tinder додали відкриті стосунки
Користувачі можуть характеризувати власну гендерну ідентичність у своїх профілях.

У застосунку для пошуку партнерів Tinder з’явилася можливість вказувати тип стосунків, а також гендерні займенники до профілю, повідомили у компанії.

Тепер користувач може вказати, що шукає моногамні або немоногамні стосунки та зазначити перелік бажаних гендерних займенників. Обидві нові функції перейняли з сервісу Hinge, що належить тій самій материнській компанії.

Нові варіанти стосунків у Tinder додали через дедалі більший інтерес до менш традиційних підходів до побачень, вони включають моногамію, етичну немоногамію, відкриті стосунки, поліаморію та «відкритість до дослідження».

Компанія повідомила, що провела дослідження серед 4 тисяч молодих осіб віком від 18 до 25 років. Воно засвідчило, що 41% готові або шукають немоногамних зв’язків. У цій групі найчастіше обирали відкриті стосунки — 36%, та ієрархічну поліаморію — 26%.

У підсумку іншого опитування зясували, що 33% молодих дорослих людей стверджують, що їхня сексуальність стала більш мінливою за останні три роки. 29% зазначили, що це власне стосується їхньої гендерної ідентичності. До того ж спільнота LGBTQIA+ є демографічною групою, яка на платформі розвивається найдинамічніше. З огляду на ці дані Tinder впровадив функцію вибору до чотирьох гендерних займенників із 15 пропонованих варіантів, вони відображаються у профілі користувача.

Нагадаємо, у Tinder доступна функція відеочатів «сам-на-сам». Соцмережа дозволяє блокувати користувачів за їхнім номером телефону.

Фото: tinderpressroom.com

ms.detector.media