ms.detector.media
Юлія Поліковська
15.03.2023 17:15
У Duolingo Max інтегрували чат-бот зі штучним інтелектом
У Duolingo Max інтегрували чат-бот зі штучним інтелектом
Компанія Duolingo серед перших застосувала нову модель штучного інтелекту GPT-4.

Компанія Duolingo презентувала новий рівень підписки Max із функціями, створеній на новій технології OpenAI GPT-4. Duolingo Max розблоковує для користувачів дві нові функції на основі штучного інтелекту під назвою «Рольова гра» та «Поясни мою відповідь».

Функція «Рольова гра» відкриває чат-бот зі штучним інтелектом, який дозволяє користувачам відпрацьовувати мовні навики. Для діалогів з персонажами програми розроблені різноманітні сценарії. Наприклад, можна вдавати, що замовляєте каву в кафе Парижа або обговорювати плани на майбутню відпустку. Після того, як користувач завершить розмову, він отримає зворотний зв’язок щодо точності та рівня складності власних реплік, а також пропозиції для майбутніх розмов.

Функція «Пояснити мою відповідь» дає користувачам можливість оцінювати, чи правильною була їхня відповідь у конкретному завданні. Після виконання певної вправи можна натиснути кнопку, щоб увійти в чат із Duo, та отримати пояснення, чому та чи інша відповідь була правильною або неправильною. У компанії зазначили, що ця функція впроваджена, щоб допомогти користувачам, які помиляються, дізнатися, яка саме відповідь є правильною, та уникати повторення помилок.

У Duolingo повідомили, що постійно перевіряють створені штучним інтелектом пояснення, щоб переконатися, що відповіді фактично правильні та мають приязний тон звернення до користувача.

«Ми витратили місяці, тісно співпрацюючи з OpenAI, щоб перевірити та навчити цю технологію, і будемо продовжувати це робити, поки помилки майже не зникнуть», — зазначено у повіомленні компанії.

Поки що дві нові функції інтегровані у курси вивчення іспанської та французької мов для англомовних користувачів на iOS. Невдовзі компанія планує запровадити нові функції для більшої кількості курсів і платформ. Вартість підписки Duolingo Max - 29,99 доларів на місяць.

Нагадаємо, компанія OpenAI офіційно представила свою нову модель штучного інтелекту GPT-4, яка здатна сприймати не лише текстову інформацію, але й візуальну.

Фото: blog.duolingo.com

ms.detector.media