ms.detector.media
Юлія Поліковська
14.03.2023 13:56
Застосунок компанії Ubisoft, який навчає дітей основам програмування, переклали українською
Застосунок компанії Ubisoft, який навчає дітей основам програмування, переклали українською
Опановувати нові знання дітям допоможуть скажені кролики.

Навчальний застосунок «Скажені Кролики навчають програмувати» від Ubisoft відтепер доступний для дітей українською мовою. Українізацію здійснили програмісти українського підрозділу компанії.

Діти та підлітки, користуючись застосунком, можуть вивчати основи алгоритміки та програмування в ігровій формі, проходячи відповідні квести. У грі потрібно упорядковувати безлад на космічній станції, який залишили по собі кролики-космонавти, а для цього — використовувати прості інструкції, цикли та алгоритми, що схожі на написання коду. В одному із завдань, приміром, треба оптимізувати кількість рядків команд для досягненні цілі.

Навчальний додаток «Скажені Кролики навчають програмувати» доступний для безкоштовного завантаження на ПК, iOS та Android.

«Кролики» — це не перший навчальний проект, який ми запускаємо спільно з IT Ukraine Association. Раніше ми представили аудиторії безкоштовний геймдев-курс «Навчайся. Грай. Працюй.», який був підтриманий міністерством освіти і науки України, та є у вільному доступі на платформі ed-era.com, тож ми раді продовжити нашу співпрацю вже зі «Скаженими Кроликами…», і сподіваємось, що школярі, їхні вчителі та батьки будуть в захваті від додатку», — прокоментувала директорка з комунікацій Ubisoft Ukraine Катерина Романова.

Зазначимо, Ubisoft – один із лідерів ігрової індустрії, в Україні працює дві студії — Ubisoft Kyiv та Ubisoft Odesa. Їхні фахівці брали участь в розробці Assassin's Creed, Watch Dogs, Trials, Rainbow Six, Ghost Recon та інших.

Нагадаємо, в Україні створили застосунок для навчання дітей, що працює без інтернету

ms.detector.media