ms.detector.media
Юлія Поліковська
06.03.2023 10:30
YouTube заблокував канал російських пранкерів Вована і Лексуса
YouTube заблокував канал російських пранкерів Вована і Лексуса
Відео з розіграшем ексголови МЗС Великої Британії видалене з сервісу.

Адміністрація сервісу YouTube заблокувала доступ до каналу «Шоу ВіЛ» російських пранкерів-пропагандистів Вована і Лексуса. Про це вони повідомили у своєму каналі Telegram.

Опублікований каналом контент також вилучено. В офіційному повідомленні від адміністрації відеохостингу зазначено, що акаунт заблокований за порушення правил спільноти YouTube.

Також повідомлено, що вилучено контент, який порушує правила сервісу, — відео про спробу розіграти ексміністра закордонних справ Великої Британії Вільяма Гейґа.

Російські пранкери Володимир Кузнєцов та Олексій Столяров, які працюють під псевдонімами Вован і Лексус, також пов’язали це рішення зі згаданим відео.

Зазначимо, відео із пранком над членом Палати Лордів та колишнім головою МЗС Великої Британії Вільямом Гейґом з’явилося на YouTube-каналі «Шоу ВіЛ». У ньому один з пропогандистів у розмові представився колишнім президентом України Петром Поршенком. Тим часом Гейґ нібито заявив, що політикою Лондона керують із Вашингтона, та звинуватив у некомпетентності Бориса Джонсона.

Нагадаємо, Кузнєцов і Столяров 15 листопада 2022 року зателефонували до президента Польщі Анджея Дуди і, вдаючи лідера Франції Еммануеля Макрона, розпитували подробиці падіння ракети у Пшеводові.

У серпні минулого року російські пранкери розіграли міністриню закордонних справ країни Анн Лінде від імені дружини Олексія Навального Юлії та його соратника Леоніда Волкова.

Фото: Sputnik Armenia

ms.detector.media