ms.detector.media
Валерія Буняк
05.03.2023 14:40
У Twitter з'являться функції відповіді на приватні повідомлення, реакції-емоджі та шифрування
У Twitter з'являться функції відповіді на приватні повідомлення, реакції-емоджі та шифрування
Нові можливості планують додати вже цього місяця.

Керівник Twitter Ілон Маск заявив, що компанія прагне додати відповіді на особисті прямі повідомлення (Direct Messages), реакції у вигляді емоджі та шифрування на платформі вже цього місяця. Про це написало видання Gadgets Now з посиланням на твіт бізнесмена.

«Прагну запровадити можливість відповідати на окремі приватні повідомлення, використовувати будь-яку реакцію emoji та шифрування пізніше цього місяця», — написав Маск.

Aiming to roll out ability to reply to individual DMs, use any reaction emoji & encryption later this month

— Elon Musk (@elonmusk) March 5, 2023

Видання виділило кілька реакцій користувачів на новину власника мережі. Чимало людей підтримало цю ідею, сказавши, що вже очікують оновлень. Один з користувачів також запропонував додати опцію «скасувати надсилання» для повідомлень.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що користувачам Twitter потрібно буде платити за використання двофакторної автентифікації у мережі.

Для того, щоб Twitter не вимкнув двофакторну автентифікацію (2FA) через SMS після 20 березня, потрібно оформити підписку на Twitter Blue (8 доларів на місяць на Android і 11 доларів на місяць на iOS) або перевести свій обліковий запис на використання надійнішої програми автентифікації чи фізичного ключа безпеки.

У січні ми також повідомляли про те, що Twitter готується до впровадження платежів на своїй платформі. Також у Twitter розробляють «сховище для зберігання та захисту даних, а також просуває нормативні перевірки, потрібні перед запуском платіжного сервісу».

Фото: Pixabay

ms.detector.media