ms.detector.media
Роман Мельник
«MediaSapiens»
08.02.2023 10:47
Студія Knife!Films випустила документальний фільм «Історії українського IT»
Студія Knife!Films випустила документальний фільм «Історії українського IT»
Максим Сердюк: Для людей, не залучених в ІТ, цей фільм буде відкриттям. Для залучених — мотивацією рухатися вперед.

7 лютого студія KNIFE! Films випустила новий документальний фільм «Історії українського IT». Про це повідомив креативний продюсер студії Максим Сердюк.

За його словами, з ідеєю зафіксувати історію становлення української IT-сфери до студії звернувся інноваційний парк UNIT City.

«Для людей, що не залучені в ІТ-сферу, цей фільм буде відкриттям, а для залучених — нехай стане мотивацією рухатися вперед і пишатися своїми колегами, партнерами та собою.

Креативність і творчість — ось ядро багатьох українських перемог. Навіть у технологічній сфері», — прокоментував фільм Максим Сердюк.

Подивитися фільм в оригіналі українською можна на ютуб-каналі «Слух», а англомовний дубляж творці підготували спеціально для United24 Media.

Нещодавно, у вересні, «Слух» та Knife! Films створили документальний фільм «Далі» про українок, що виїхали за кордон через війну.

Раніше Артем Григорян та Максим Сердюк створили документальний серіал «Спалах» про нову українську культуру. У 2019 році вийшов фільм «Битва за українську музику: зрада чи перемога», який також створила команда «Слуху».

Ілюстрація: Максим Сердюк / твіттер

ms.detector.media