ms.detector.media
Валерія Буняк
04.02.2023 16:36
В YouTube з'явилася можливість проводити спільні прямі трансляції
В YouTube з'явилася можливість проводити спільні прямі трансляції
Для використання нової функції потрібні мобільні пристрої.

YouTube запустив нову функцію Go Live Together, яка дозволяє творцям спільно проводити прямі трансляції. Учасники можуть скористатися нею за допомогою мобільних пристроїв. Про це йдеться на сайті Engadget.

Кожен користувач із понад 50 підписниками може запросити гостя провести спільну пряму трансляцію. Приєднатися до ефіру дозволено лише одному гостю, однак організатор може змінювати людей під час тієї самої трансляції.

Запланувати подію можна через настільну програму YouTube, але під час ефіру і власник, і гість повинні використовувати мобільні пристрої iOS чи Android

Для цього потрібно відкрити програму YouTube, натиснути «Створити», а потім «Вийти разом». Після введення даних про трансляцію необхідно обрати «Запросити спільного транслятора» та надіслати посилання для запрошення. Потім гість буде відправлений в кімнату очікування, доки власник не натисне «Почати трансляцію».

Нагадаємо, YouTube працює над новою програмою Creator Music, яка дозволить творцям монетизувати відео, які використовують ліцензовану музику. Вони зможуть платити за ліцензування музики або ділитися доходом від реклами з виконавцями.

Фото: Unsplash

ms.detector.media