ms.detector.media
Валерія Буняк
04.02.2023 11:00
Понад 9,5 тисяч «Пунктів незламності» вже працюють в Україні
Понад 9,5 тисяч «Пунктів незламності» вже працюють в Україні
У Міністерстві інфраструктури зазначили, що найближчим часом по всій країні з'явиться ще 1831 точка.

Наразі в Україні вже відкрили 9597 «Пунктів незламності», майже половина з яких запрацювала протягом останнього місяця. Про це повідомило Міністерство інфраструктури у фейсбуці. 

Як зазначили в повідомленні, понад 4,5 тисяч нових пунктів були відкриті в період з 3 січня до 2 лютого. Серед них найбільше точок з'явилося в Дніпропетровській та Вінницькій областях, а також у Києві.

«У процесі створення нових "Пунктів незламності" задіяна без перебільшення вся країна, а динаміка відкриття знаходиться на постійному контролі перших осіб держави. Наше головне завдання — аби кожен пункт був забезпечений всім необхідним, починаючи від теплих напоїв, світла, тепла та завершуючи стабільним мобільним зв’язком та інтернетом», — розповів міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.

Найближчим часом по всій країні обіцяють відкрити ще 1831 пункт. 

Нагадаємо, раніше в Україні запустили чат-бот для пошуку «пунктів незламності». У ньому можна отримати інформацію про роботу пунктів, їхні адреси та доступні там послуги. 

Також MediaSapiens повідомляв, що в Києві 120 «Пунктів незламності» обладнали небулайзерами для інгаляцій. Їхні адреси можна знайти за посиланням.

Фото: Міністерство інфраструктури України/фейсбук

ms.detector.media