ms.detector.media
Валерія Буняк
28.01.2023 14:20
Twitter вживатиме «менш суворих заходів» щодо облікових записів, які порушують правила
Twitter вживатиме «менш суворих заходів» щодо облікових записів, які порушують правила
З лютого користувачі також зможуть оскаржувати призупинення облікового запису.

Twitter заявив, що вживатиме «менш суворих заходів» щодо облікових записів, які порушують правила. Мережа блокуватиме лише ті профілі, які серйозно або ж постійно порушують її умови.  

«Серйозні порушення включають, але не обмежуються: участь у незаконній діяльності, погрози або підбурювання до насильства чи шкоди, порушення конфіденційності, маніпуляції на платформі чи спам, а також участь у цілеспрямованих переслідуваннях наших користувачів», — зазначили у Twitter.

Going forward, we will take less severe actions, such as limiting the reach of policy-violating Tweets or asking you to remove Tweets before you can continue using your account. Account suspension will be reserved for severe or ongoing, repeat violations of our policies.

— Twitter Safety (@TwitterSafety) January 28, 2023

Компанія додала, що з лютого дозволить будь-кому оскаржити призупинення його акаунту. Цих користувачів «судитимуть за оновленими стандартами».

У мережі також планують частіше використовувати обмеження видимості твіту або повідомлення користувачеві видалити допис, перш ніж він зможе повернутися на сайт, замість негайного блокування акаунту. 

Нагадаємо, у листопаді минулого року Ілон Маск оголосив, що почне відновлювати заблоковані акаунти в мережі. Своє рішення підприємець ухвалив після голосування серед користувачів, в якому було враховано понад 3 млн голосів.

72,4% проголосували за відновлення призупиненних акаунтів, за умови, що вони «не порушували закон і не займалися кричущим спамом».

20 листопада Ілон Маск за підсумками опитування користувачів розблокував акаунт експрезидента США Дональда Трампа у Twitter. Однак Трамп відмовився повертатись у твіттер, пояснивши своє рішення тим, що у соцмережі нібито падають темпи залучення користувачів і занадто багато фейкових акаунтів.

Фото: Pixabay

ms.detector.media