ms.detector.media
Валерія Буняк
25.01.2023 20:30
Антипремія «Золота малина» ввела вікові обмеження на нагороди
Антипремія «Золота малина» ввела вікові обмеження на нагороди
Засновник антипремії перепросив 12-річну актрису Райан Кіру Армстронг за номінацію «Найгірша актриса».

У своїй заяві засновник антипремії «Золота малина» Джон Вілсон попросив вибачення за номінування 12-річної актриси Райан Кіри Армстронг у категорії «Найгірша актриса», а також заявив, що неповнолітні відтепер не будуть номінованими на відзнаки. Про це написали у виданні Variety.

Після того, як дівчинка стала номінанткою на нагороду «Золота малина» за її гру у фільмі «Та, що запалює поглядом», організаторів премії розкритикували у соціальних мережах. 

Як повідомляє видання, колега актриси Джуліан Хілліард, який грав у фільмах «ВандаВіжн» і «Доктор Стрендж у мультивсесвіті божевілля», підтримав Армстронг, написавши у твіттер: «Ця премія вже є підлою та безкласною, але номінувати дитину — це просто огидно та неправильно. Навіщо наражати її на цькування чи ще гірше? Будьте кращими».

The razzies are already mean-spirited & classless, but to nominate a kid is just repulsive & wrong. Why put a kid at risk of increased bullying or worse? Be better.

— Julian Hilliard (@_JulianHilliard) January 23, 2023

У своїй заяві Вілсон визнав помилку та сказав, що ім’я Армстронг видалили з бюлетеня.

Кінопремія «Золота малина» є антиподом премії «Оскар». Номінанти «Золотої малини» оголошуються за день до оголошення оскарівських номінантів, а лауреати — в переддень офіційної церемонії вручення «Оскарів».

Нагадаємо, стали відомі номінанти на «Оскар»-2023. Церемонія вручення кінопремії «Оскар» відбудеться 12 березня у Лос-Анджелесі. Захід транслюватиме канал ABC у більш ніж 200 країнах світу. Цю значну для світу кіно подію присвятять не лише нагородженню творців найкращих фільмів, але й відзначенню 95-річчя премії «Оскар».

Фото: Razzi Awards

ms.detector.media