ms.detector.media
Валерія Буняк
15.01.2023 14:50
Український Headway потрапив до переліку найкращих компаній з цифрового навчання
Український Headway потрапив до переліку найкращих компаній з цифрового навчання
Інвестиційна платформа GSV оприлюднила список 150 найвпливовіших приватних компаній у сфері цифрового навчання, які формують майбутнє освіти.

Українська IT-компанія Headway потрапила до рейтингу найкращих компаній світу в сфері цифрового навчання за версією інвестиційної платформи Global Silicon Valley (GSV). Про це повідомили на сайті GSV. 

«Ми оцінили понад 4000 приватних компаній, які підтримуються венчурними капіталами та фізичними особами, за кількома факторами: масштабом доходу, зростанням доходу, охопленням користувачів, географічною диверсифікацією та профілем маржі. Оскільки світ переживає зміни та невизначеність, ці платформи пропонують рішення, які допомагають покращити доступ до якісної освіти для людей у ​всьому світі», — зазначили у GSV.

За оцінками інвестиційної платформи, півтори сотні компаній у списку охоплюють близько 3 млрд людей, що становить майже половину населення планети. Окрім цього, вони генерують приблизно 25 млрд доларів доходу. 

Headway —  це український Edtech-стартап, заснований в 2019 році. Зараз компанія має офіси у Києві, Варшаві, Нікосії та Лондоні. Основним продуктом є додаток Headway, який допомагає навчатися за допомогою гейміфікованих челенджів, подачі ключових ідей зі світових бестселерів в аудіоформаті тощо.

Нагадаємо, в серпні минулого року український застосунок Obimy очолив рейтинг App Store в США. У своєї категорії додаток обійшов Tinder, Pinterest і Netflix.

Фото: Headway 

ms.detector.media