ms.detector.media
20.12.2022 18:20
Ліонель Мессі встановив рекорд в інстаграмі
Ліонель Мессі встановив рекорд в інстаграмі
Його допис зібрав найбільшу кількість вподобань в історії — понад 61 мільйон.

Допис аргентинського футболіста Ліонеля Мессі став найпопулярнішим в інстаграмі. Він зібрав найбільшу кількість вподобань в історії — понад 61 мільйон. Кількість продовжує зростати. Про це Книга рекордів Гіннеса оголосила 20 грудня.

Цей допис Мессі опублікував 18 грудня після перемоги збірної Аргентини на Чемпіонаті світу з футболу. Публікація містить кілька фотографій Мессі, на яких він тримає кубок світу, а також знімки його команди.

«Я стільки про це мріяв, я так цього хотів. Не можу в це повірити. Дякую своїй родині, усім, хто мене підтримує та хто вірив у нас. Ми знову продемонстрували, що коли аргентинці б'ються разом, ми здатні досягти поставленої мети. Ця нагорода належить усій команді, що вища за окремих індивідів. Це сила всіх гравців, що борються за одну мрію, що також була мрією усіх аргентинців. Ми це зробили», — прокоментував допис Мессі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Leo Messi (@leomessi)

Тривалий час рекордсменом в інстаграмі був пост із зображенням курячого яйця, який опублікували в акаунті @world_record_egg. 14 січня 2019 року ця публікація мала 55,7 мільйонів лайків.

Фото: Ліонель Мессі/інстаграм

ms.detector.media