ms.detector.media
19.12.2022 14:37
YouTube заблокував канал Pornhub
YouTube заблокував канал Pornhub
Платформа забороняє залишати лінки на порнографічні сайти.

YouTube видалив канал Pornhub через численні порушення правил спільноти. Причиною стали зовнішні посилання. Платформа забороняє залишати лінки на порнографічні сайти. Про це повідомляє The Verge.

«Після перевірки ми припинили роботу каналу Pornhub Official через численні порушення наших правил спільноти. Ми забезпечуємо дотримання нашої політики однаково для всіх, і канали, які неодноразово її порушують або присвячені вмісту, що порушує правила, блокуються», — сказав речник YouTube Джек Мелон

Pornhub заперечує, що публікував або посилався на сайти з контентом для дорослих.

Канал Pornhub в YouTube мав майже 900 тис. підписників. Публікував безпечний контент. Компанія застосовувала вікове обмеження 18+ до відеороликів. 

Раніше Instagram видалив обліковий запис Pornhub через зростання тиску з боку активістів. На момент видалення акаунт мав близько 13,1 мільйона підписників і 6200 публікацій.

В останні роки зросла критика Pornhub за сприяння поширенню матеріалів, в яких є ознаки жорстокого поводження із дітьми. Це призвело до відставки його генерального директора та головного операційного директора. У 2020 році Visa та Mastercard припинили обробку платежів на Pornhub через наявність на сайті «незаконного контенту».

У відповідь на критику Pornhub видалив весь вміст від неперевірених користувачів і прибрав функцію, яка дозволяє будь-якому користувачеві завантажувати будь-яке відео.

Фото: MindGeek

ms.detector.media