ms.detector.media
15.11.2022 17:18
Маск звільнив інженерів, які публічно критикували його у Twitter
Маск звільнив інженерів, які публічно критикували його у Twitter
Про звільнення одному з них Ілон Маск повідомив у соцмережі.

Власник Twitter Ілон Маск звільнив трьох інженерів компанії, які публічно критикували його у соціальних мережах. Про це повідомляє Bloomberg.

Один зі звільнених працівників — Ерік Фронхефер. Він працював над застосунком Twitter для операційної системи Android. 13 листопада Фронхефер написав у соцмережі, що Маск «неправильно» розуміє технічну частину застосунку.

«Twitter дуже повільний на Android. Що ви зробили, щоб це виправити?», — відповів йому Ілон Маск.

Фронхефер написав, що Маску варто спілкуватися з ним приватно. Після цього Маск повідомив у Twitter, що Фронхефера звільнили.

Інший інженер на ім'я Бен Лейб був звільнений через листування у тому самому твіті Маска. Обговорення також коштувало роботи інженерці Саші Соломон.

Нагадаємо, у жовтні 2022 року Ілон Маск придбав соціальну мережу Twitter за $44 млрд. Він розпочав у компанії радикальні зміни, зокрема звільнив топменеджмент і правління, а також майже половину працівників.

На масові звільнення у компанії відреагував Верховний комісар ООН. 

9 листопада Ілон Маск вперше надіслав своїм працівникам електронного листа. Він заборонив їм працювати віддалено.

12-13 листопада Маск звільнив без попередження близько 4400 із 5500 аутсорсингових працівників Twitter. Вони працювали над модерацією контенту, розробкою програм та маркетингом.

Фото: ABC News

ms.detector.media