ms.detector.media
19.10.2022 15:51
Серіал «Дамер» обігнав «Персні влади» та «Дім Дракона» у Google Trends
Серіал «Дамер» обігнав «Персні влади» та «Дім Дракона» у Google Trends
У протистоянні двох фентезійних хітів переможцем може вийти зовсім інше телешоу.

Netflix похвалився популярністю свого нового шоу «Дамер – Чудовисько: Історія Джеффрі Дамера», порівнявши його результати у Google Trends із результатами «Володаря перснів: Персні влади» від Amazon і «Дім Дракона» від HBO. Про це повідомляє The Insider.

Тренди показали, що після прем’єри «Дамера» 21 вересня кількість пошукових запитів про серіал перевищує обидва фентезійних шоу, що донедавна конкурували за перше місце за глядацькими симпатіями.

Глобальні дані охоплювали період з 15 серпня по 1 жовтня, тому не враховували інтерес до серіалів-конкурентів за останні тижні та включали пошукові терміни для трьох серій телешоу від Amazon та HBO. Друге місце за цим графіком посідає «Дім Драконів». За даними Google Trends, щотижня з появою нових епізодів інтерес «Дому Дракона» постійно зростав, але його пік ніколи не був таким високим, як у «Дамера».

Netflix використав результати Google Trends, щоб захистити свою модель перегляду: прем’єру всіх епізодів одночасно, тоді як потокові сервіси, що конкурують, використовують традиційний щотижневий випуск.

«Ми вважаємо, що наша модель релізу сприяє значному залученню, особливо для нових проєктів. Це дозволяє глядачам занурюватися в історії, які їм подобаються. Як показує графік Google Trends, можливість переглянути весь серіал «Дамер» допомогла підвищити інтерес до шоу», — заявили в Netflix.

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що після прем'єри «Володаря перснів» та «Дома драконів» глядачі почали порівнювати серіали. «Дім Дракона» HBO, який вийшов майже одночасно з новим серіалом Amazon, продемонстрував набагато кращі результати. 

Фото: Netflix

ms.detector.media