ms.detector.media
08.10.2022 19:35
Фотографка дарує заставки з Кримським мостом, а Данілов транслює Happy Birthday, Mr President
Фотографка дарує заставки з Кримським мостом, а Данілов транслює Happy Birthday, Mr President
Соцмережі не втомлюються поширювати все нові і нові меми про вибух на Кримському мосту.

Фотографка Ганна Грабарська поділилася ілюстраціями з Кримським мостом, які згенерував штучний інтелект. «Забирайте на заставки»,запросила вона.

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов у своєму дописі поєднав відео палаючого мосту до півострова, який у 2014 році окупували росіяни, із хітом у виконанні Мерилін Монро.

Доброго ранку, Україно! ???????? pic.twitter.com/UQMI6LheSR

— Oleksiy Danilov (@OleksiyDanilov) October 8, 2022

Це лише два приклади мемів, якими українці продовжують вітати президента РФ Володимира Путіна з днем народження. Напередодні російському диктатору виповнилося 70 років. Дописи із жартами щодо вибуху на Кримському мосту опублікували представники офіційних органів і журналісти.

Долучився до флешмобу і громадський активіст Сергій Стерненко:

Куплю шматок кримського моста, дорого.
Треба нові брелки

— Serhii Sternenko ✙ (@sternenko) October 8, 2022

А Дмитро Козацький замість мемів ініціював збір коштів для полку «Азов»:

Нагадаємо, зранку 8 жовтня стало відомо, що на Кримському мосту сталася пожежа, частина конструкції обвалилася. Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що це тільки початок.

Представники РФ оприлюднили свою версію подій. «Радник» очільника тимчасово окупованого Криму Олег Крючков повідомив, що пожежа виникла через «підрив вантажівки», який вчинив «український вандал». У пресслужбі Кримської залізниці заявили, що причиною пожежі на мосту стало «загоряння паливної цистерни у хвості вантажного потяга».

ms.detector.media