ms.detector.media
29.09.2022 14:27
Один з найвідоміших генераторів зображень відкрився для всіх
Один з найвідоміших генераторів зображень відкрився для всіх
Донедавна користуватися нейромережею DALL-E могли лише учасники бета-тестування технології.

Компанія OpenAI, що розробила штучний інтелект DALL-E, призначений для створення цифрових зображень на основі опису, відмовилась від обмежень у використанні технології. Про це компанія повідомляє у своєму блозі.  

Список очікування бета-версії DALL-E був скасований, а доступ до нейромережі отримали всі охочі. Це відбувається після безоплатной реєстрації на сайті OpenAI.

Розширення доступу відбулося через покращення систем безпеки DALL-E. «За останні місяці ми зробили наші фільтри більш надійними, щоб відкидати спроби створення сексуального, насильницького та іншого вмісту, який порушує нашу політику, а також розробили нові методи виявлення та реагування на зловживання»,  — повідомили в компанії.

Попри усунення можливостей неправомірного використання генератора зображень, деякі інші юридичні питання стосовно технології ще не вирішені. Це, наприклад, стосується авторських прав на результат машинної творчості або на використані штучним інтелектом фрагменти картин. Через це найбільший фотобанк Getty Images та деякі інші фотостоки заборонили використання зображень, згенерованих штучним інтелектом.

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що генератору зображень DALL-E дозволили редагувати світлини реальних людей.

Фото: openai.com

ms.detector.media