ms.detector.media
17.09.2022 11:25
«Данілов на тлі палаючого Кремля». Українські хакери зламали сайт Мособленерго
«Данілов на тлі палаючого Кремля». Українські хакери зламали сайт Мособленерго
А туристичний портал «Крым для россиян» публікує статистику втрат російських окупантів в Україні.

Українські хакери зламали сайт одної з найбільших російських енергомережевих компаній «Мособленерго» та портал «Крым для россиян». Про це з посиланням на телеграм-канали повідомляє канал «24».

На сайті Мособленерго 16 вересня з'явилося зображення охопленого вогнем Кремля. На тлі цієї масштабної пожежі нібито прогулюється секретар РНБО Олексій Данілов. Після появи такої ілюстрації сайт компанії припинив бути доступним. 

Інформаційний портал «Крым для россиян» після 16 вересня подає дані про втрати російських окупантів в Україні. Раніше там публікували інформацію про відпочинок на тимчасово окупованому півострові.

Нагадаємо, 24 серпня, до Дня незалежності України, на російському «Первом канале» в окупованому Криму хакери транслювали звернення президента Володимира Зеленського. Також глядачі слухали пісню «Україна – це ти» і побачили в ефірі транспарант «Слава українському флоту!».

26 серпня хакери зірвали онлайн-трансляцію російського пропагандистського каналу «Крым 24». Замість російських програм на каналі транслювався загальнонаціональний марафон «Єдині новини».

Раніше невідомі перервали онлайн-трансляцію херсонського каналу «ВТВ Плюс», що перейшов на бік окупантів, та увімкнули в його ефірі марафон «Єдині новини» і українські патріотичні відео.

Ілюстрація – скріншот з телеграм-каналу «Санкции в РФ»

ms.detector.media