ms.detector.media
Вадим Міський
ГО «Детектор медіа»
«MediaSapiens»
09.09.2022 16:00
Змеиное жало: остров невезения для России. Анатомия фейка
Змеиное жало: остров невезения для России. Анатомия фейка

Так называемая «вторая армия мира» продолжает запускать ракеты по торговым центрам и жилым домам в украинских городах, по санаториям и базам отдыхам под прекрасной Одессой, куда еще до прошлого года россияне массово приезжали на оздоровление.

А теперь им не стыдно запускать в ответ по гостеприимным украинцам боеприпасы устаревшего образца с прогнившей на складах системой наведения. Но из российских медиа вы об этом не узнаете. «Анатомия фейка» раскрывает вранье пропагандистов в деталях.

Нагадаємо, що проект Вадима Міського «Анатомия фейка» стартував у ефірі європейського російськомовного супутникового телеканалу «Новый мир» 18 квітня 2022 року. Програма, що виходить по вівторках у вечірньому праймі, виробляється у співпраці з ГО «Детектор медіа» та професіоналами, відповідальними за наш інформаційний фронт. Автор проекту зазначив, що якщо за уми росіян у Росії боротися практично беззмістовно, то за уми російськомовних європейців — це критично необхідно, ажде лише в одній Німеччині — до трьох мільйонів російськомовних жителів, і російська дезінформація не шкодує ресурсів для роботи з ними, що, відповідно, позначається на політиці.

Попередні випуски «Анатомії фейка» з Вадимом Міським дивіться за посиланням.

ms.detector.media