ms.detector.media
07.09.2022 18:46
В Україні запустили подкаст «Регенерація» про повоєнну країну
В Україні запустили подкаст «Регенерація» про повоєнну країну
В подкасті йдеться про відновлення та потенціал повоєнної України.

Диджитал-агенція Hexagon створила подкаст «Регенерація», в якому представники креативної індустрії розповідають про своє сприйняття війни та про те, як вони бачать відбудову України. Про це повідомляє пресслужба агенції.

«Подкаст "Регенерація" — це розмови про ідеї та ідеали, стан креативних індустрій та їхню роль під час війни, побудову нових інституцій, відновлення міст і економіки. Про все, що дає змогу поміркувати про потенціали для відбудови України, точки нашого росту та його орієнтири», — розповіли в Hexagon.

Наразі в «Регенерації» вже вийшли два епізоди. Перший — з кінокритикинею Дарією Бадьор та журналістом Мітєю Раєвським — про повоєнну ідентичність і роботу з пам’яттю. Другий — про взаємовплив суспільних змін та мистецтва — з куратором та автором коміксів Борисом Філоненком й ілюстраторкою Женею Олійник.

В подальшому творці «Регенерації» планують зустрічі з представниками волонтерських рухів і кіноіндустрії, експертами у галузях соціальних наук, розробниками цифрових продуктів та іншими гостями.

Раніше «MediaSapiens» розповідав про те, що відбувається з подкастами в час війни. Статистика платформи Megogo свідчить, що війна заохотила авторів подкастів створювати новий контент, а аудиторію — витрачати більше часу на слухання.

Фото: anchor.fm/ua-regeneration

ms.detector.media