ms.detector.media
25.08.2022 20:08
В Україні подешевшав Starlink
В Україні подешевшав Starlink
Компанія Ілона Маска знизила ціни на послуги супутникового інтернету в низці країн, зокрема в Україні.

Ціни на місячний абонемент Starlink було скориговано у різних місцях світу. Про це повідомляє The Verge. Сума знижки залежить від місцевих умов. «Зниження ціни залежить від умов вашого місцевого ринку та має на меті показати паритет купівельної спроможності наших клієнтів», — повідомили в компанії.

Наприклад, у Нідерландах з 24 серпня ціна опустилась зі 124 євро до 105 євро. У Великій Британії — з 89 до 75 фунтів стерлінгів, у Німеччині — зі 100 до 80 євро. Про запровадження знижок орієнтовно на 50% також відомо від користувачів у Мексиці, Чилі, Бразилії.

В Україні, яка теж опинилася серед країн, де була запроваджена знижка, щомісячна передплата відтепер коштує 60 доларів замість 100. Для порівняння: сам термінали супутникового інтернету від Starlink коштує 499 доларів.

Нагадаємо, що раніше Мінцифри розповіло, хто в Україні отримує Starlink безплатно. Термінали Starlink безоплатно допомагають зберігати зв’язок енергетичним компаніям, пожежним частинам, лікарням, сільрадам. Це ті установи, що впливають на життя тисяч людей.

Фото: starlink.com

ms.detector.media