ms.detector.media
15.08.2022 09:24
YouTube видалив черговий випуск «Вечера с Яниной Соколовой»
YouTube видалив черговий випуск «Вечера с Яниной Соколовой»
У новій серії онлайн-проєкту антиросійської пропаганди йшлося про події в Криму.

YouTube вилучив випуск «Вечера с Яниной Соколовой» від 12 серпня через «порушення політики щодо ворожих висловлювань». Про це журналістка повідомила у Facebook. За її словами, відео вийшло на каналі проєкту о 18:00, а вже о 20:00 було видалено «через численні скарги московитів».

«Ми підіймали теми Криму, війни та брехні росіян щодо їхніх «успіхів» у війні. Також показали призерів нагородження конкурсу Z-культури у Москві», — уточнила Яніна Соколова.

Команда проєкту опротестувала рішення YouTube, але результатів ще немає. «Випуск не порушує жодних правил спільноти. І мені сумно, що ефіри Соловйова, Скабєєвоі, Шейніна та інших кривавих пропагандонів з їхніми маразматичними хейтвисерами не в бані. А український Ютьюб перманентно під прицілом і блокується», — обурилася журналістка. За правилами платформи, після вилучення відео впродовж тижня не можна оприлюднити знов.

Проєкт «Вечер с Яниной Соколовой» виходить з 2018 року щосуботи на YouTube. Канал має понад 390 тисяч підписників та збирає близько 5 мільйонів переглядів щомісяця.

Нагадаємо, нещодавно YouTube видалив відео Дмитра Золотухіна, який доводить факт співпраці австрійської поліції з російськими пропагандистами.

Фото: Yanina Sokolova

ms.detector.media