ms.detector.media
10.08.2022 10:51
В Україні відкриваються ще одні безоплатні IT-курси
В Україні відкриваються ще одні безоплатні IT-курси
Навчання відбуватиметься онлайн протягом шести місяців.

Два нові безоплатні онлайн-курси для українців пропонує Parimatch Tech Academy. Про це повідомляє Ліга.Tech.

Українці можуть обрати два напрями для навчання:

QA Automation (Java) — вивчення ключових понять, що стосуються автоматизованого тестування веб і мобільних платформ, опанування базових підходів та використання Selenium WebDriver, Appium, Apache HTTP-клієнта й інших інструментів;

Data Engineering — курс для початківців, які хочуть побудувати кар’єру в галузі роботи з даними. У межах цього курсу вчать основам проєктування даних, пов’язаних із побудовою конвеєрів даних за допомогою Python, SQL, NoSQL та інших сучасних технологій.

Навчання триватиме 3,5 місяця і проходитиме тричі на тиждень. Курс складається з теоретичних занять і практики, а також проміжних завдань та фінального проєкту після проходження курсу. Ще 2,5 місяця відведено на оплачуване стажування.

Заявку на навчання можна подати до 21 вересня. Претенденти проходитимуть відбір за допомогою двох тестів (логіка і технічний) та онлайн-співбесіди. Старт занять запланован на 10 жовтня.

Нагадаємо, що нещодавно стартував набір на безоплатні IT-курси від Мінцифри. Українці, які хочуть змінити професію та опанувати ІТ-спеціальність, можуть подати заявки на освітню програму IT Generation.

Фото: olia danilevich/ Рexels

ms.detector.media